25 oktober 2018

Geef uw bedrijf een boost met een digitaal scherm!

Recent hebben we bij verschillende klanten een aantal schermen geplaatst van groot formaat. Ontdek hier wat de meerwaarde van zo’n scherm is en wat dat voor uw bedrijf kan betekenen!

 

Zo zijn ze ideaal voor in uw vergaderzaal of spreekruimte, deze grote presentatieschermen. Ook wel een digitaal scherm of groot scherm genoemd. Het zijn vrij diverse schermen met heel veel voordelen en mogelijkheden. En met formaten en een helderheid die een absolute meerwaarde bieden aan de vergaderingen.

 

De naam zegt het eigenlijk al, maar qua formaat zijn het echt grote schermen. Zo zijn de afgebeelde schermen 50, 55 en 86 inch. Uiteraard kunt u ook voor een grotere of kleinere maat kiezen. Leuk bijkomend voordeel is dat de schermen op verschillende manieren te monteren zijn. Zo kunt u het scherm aan de wand monteren of in hoogte verstelbaar maken. Zelfs een verrijdbaar scherm is mogelijk!

 

Een van de grote schermen die we geplaatst hebben bij een klant. Zelfs tekenen op het scherm is mogelijk Om te kunnen tekenen worden er pennen bij het scherm geleverd.

 

Deze schermen zijn gemakkelijk in gebruik en maken uw vergadering net een stukje leuker. Zo kunt u uw laptop of tablet aansluiten waardoor iedereen makkelijk mee kan kijken tijdens uw verhaal. Het is zelfs zo dat u deze kunt gebruiken als losse computer! Met alleen een toetsenbord en muis voor uw neus beschikt u ineens over een groot beeldscherm. Dit wordt mogelijk door een computer ter grootte van een USB-stick of ter grootte van uw handpalm, toe te voegen aan het grote scherm. Zo krijgt het scherm een extra wauw-factor!

 

Uiteraard hoeft u het scherm niet per se te gebruiken in uw vergaderzaal. Verwelkom klanten bijvoorbeeld met een unieke entree in uw bedrijf met zo’n scherm. Of bijvoorbeeld in uw winkel om uw producten,  het regionale weer en regionale nieuws te tonen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en weten wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust een contact met ons op.

Mogen we jou ICT in topvorm brengen en houden?

Ontdek wat we doen