16 juni 2021

Maak van uw huis een smart home met Kasa Smart verlichting!

Bij een echt gevoel van ‘thuis’ in uw woning staat comfort en gemak hoog op de wensenlijst. Door uw verlichting smart te maken, waardoor u met een app uw lampen kunt bedienen, verhoogt u uw wooncomfort. Bij G&A Computers hebben we nu smart verlichting nieuw in ons assortiment! Deze verlichting draait u gemakkelijk in uw bestaande lamp en vervolgens kunt u deze op afstand met de app bedienen. Naast in- en uitschakelen kunt u deze ook dimmen of een schema instellen. Zo laat u de verlichting perfect aansluiten bij de wensen en sfeer in uw huis!

Naar wens beschikbaar

Een smart home kenmerkt zich door optimaal gebruiksgemak. Met slechts één app bedient u alle smart verlichting in uw woning. Op deze manier kunt u de verlichting precies naar wens aanpassen bij de sfeer die op dat moment past in uw woning. Een etentje met vrienden? Een gedimde lamp past daar perfect bij. De volgende ochtend de krant lezen? Een fellere lamp leest prettiger!

Bovendien past smart verlichting altijd in uw woning. De lampen zijn gemaakt voor verschillende interieur stijlen. Zo hebben we diverse soorten en kunnen we aan al uw wensen voldoen. De ene lamp biedt mooie heldere tonen, is dimbaar en kan zelfs verschillende kleuren weergeven. De andere lamp is mooi om te showen, tevens dimbaar en vooral gericht op bepaalde warmtetonen weer te geven. Voordeel aan deze lampen is dat u bepaalde standen kunt bewaren in de app. Hebt u bijvoorbeeld de ideale stand gevonden voor een diner met vrienden? U bewaart deze stand gemakkelijk in de app zodat u bij het volgende diner direct de lampen goed hebt staan.

Bruikbaar met Google-assistent

Om uw huis helemaal klaar voor de toekomst te maken, zijn de lampen ook met stembediening te besturen. Gebruik je bijvoorbeeld Google Assistent in uw huis? Dan kunt u daarmee ook deze lampen bedienen! Zo ervaart u een optimaal gebruiksgemak en wordt het bedienen van de lampen echt leuk.

Meer inzicht in verbruik

Naast dat het gemakkelijker en leuker wordt, wordt het ook handiger. De app geeft namelijk precies inzicht in hoeveel u verbruikt aan stroom. In een handig overzicht ziet u hoe lang de lamp gebrand heeft en hoeveel stroomverbruik u dat gekost heeft. Gebruikt u meerdere lampen dan ziet u deze terug in dit overzicht.

Eigen controle

Het voordeel aan deze lampen is dat je vele mogelijkheden hebt. Naast de lampen gebruiken zoals u gewend bent, kunt u ook schema’s instellen. Dit doet u eenmalig en daarna doen de lampen de rest van het werk voor u. Zo gaan ze automatisch aan en uit wanneer dat ingesteld is. Op deze manier kunt u zich richten op dat wat voor u belangrijk is.

Gemakkelijk in gebruik

Dat het een gebruiksvriendelijk product is, mag inmiddels duidelijk zijn. Ook de installatie verloopt soepel. Draai de lamp in de fitting, download de app en meldt uzelf aan. Het proces wijst vanaf hier zichzelf vanuit de app. Zo kunt u snel gebruik maken van uw nieuwe verlichting!

Wilt u het voor gebruik zelf eens ervaren? Dat kan! In onze winkel laten we u graag zien hoe het proces werkt en kunt u zelf ontdekken hoe gemakkelijk het systeem in gebruik is.

Mogen we jou ICT in topvorm brengen en houden?

Ontdek wat we doen