Maatregelen m.b.t. Corona

Maandagavond 14 december is bekend geworden dat niet-essentiële winkels voorlopig dicht moeten. Helaas vallen wij hier ook gedeeltelijk onder. Echter, we gaan niet bij de pakken neer zitten. In tegendeel zelfs, we gaan door waar we kunnen en streven ernaar u de ondersteuning te bieden die, juist in deze tijd, hard nodig is. Op deze manier doet u thuiswerken niet alleen, maar samen. Wij bij G&A Computers gaan de komende vijf weken alles op alles zetten om onze ondersteuning aan te bieden op een manier die past bij de maatregelen. Dat zullen we doen aan de hand van de volgende basisprincipes: de werkplaats blijft repareren & de verkoop gaat virtueel door. In onderstaande tekst leggen we per onderdeel uit wat het voor u betekent en hoe u gebruik kunt maken van onze service.

Reparaties en onderhoud gaan door

Ten eerste de werkplaats die reparaties en onderhoud blijft verrichten. We vinden het belangrijk dat u zorgeloos en vooral zonder problemen vanuit huis aan het werk kunt en/of thuisonderwijs kunt volgen. Daarom willen we de werkplaats openhouden voor mensen die ondersteuning nodig hebben door een defect en/of andere problemen die u hinderen tijdens het gebruik van uw apparaat. Wel zijn we genoodzaakt hier een aantal beperkingen in door te voeren waarvan de belangrijkste is dat we enkel reparaties uitvoeren op afspraak. Helaas zit zomaar binnenlopen er voorlopig niet in.

Ervaart u een probleem? Volg het onderstaande stappenplan:

  1. Bel naar 0522 460982
  2. Telefonisch wordt de reparatie doorgesproken en ingepland

Of: Neem contact op via de chatfunctie, mail, WhatsApp of Messenger!

Verkoop en advisering gaan aangepast door

Ten tweede gaat de verkoop en advisering aangepast door. We willen dit doen op een manier die voor iedereen toegankelijk, veilig en volgens de maatregelen is. Daarom kiezen we ervoor om virtuele verkoopgesprekken aan te bieden. Een fysiek verkoop moment in onze winkel is helaas niet meer mogelijk. Wel hopen we op deze manier iedereen te kunnen voorzien van het juiste device, inclusief bijbehorende accessoires. Zodat iedereen op de juiste en gezonde manier kan thuiswerken en/of thuisonderwijs kan volgen.

Wilt u gebruik maken van de virtuele verkoop? Volg onderstaand stappenplan:

  1. Bel naar 0522 460982
  2. Telefonisch wordt u ingedeeld in een tijdvak.
  3. Onze verkoper neemt contact met u op via het door u gewenste communicatiemiddel (Telefoon, Skype, WhatsApp, Facetime, Meet)

Of: Neem contact op via de chatfunctie, mail, WhatsApp of Messenger!

Bestellingen plaatsen

Ten derde blijft het doen van een bestelling mogelijk. Wederom is ons uitgangspunt hier dat we iedereen ondersteunen in benodigde online levensstijl de komende vijf weken. Dit betekent dat we ook bezorging van producten mogelijk maken. Voor een bezorging binnen de gemeente Staphorst boven de €150,- geldt dat deze gratis is. Onder dat bedrag geldt €6,95 als verzendtarief. Daarnaast geldt dat bezorging buiten de gemeente Staphorst een standaard verzendtarief heeft van €6,95.

Graag zetten we kort en schematisch nog even voor u neer hoe we u, in ieder geval, de komende vijf weken op afstand ondersteunen.

Wat bieden we op dit moment wel aan (alles op afspraak)Wat bieden we op dit moment niet aan
Virtuele advisering en verwerkingFysiek verkoopgesprek in de winkel  
Bestellingen verwerken  Realtime reparaties
Reparaties in de werkplaats   
Hulp op afstand via Teamviewer of AnyDesk   
Zakelijke dienstverlening   

Tot slot willen we benadrukken dat we het erg jammer vinden dat we niet open kunnen zoals u van ons gewend bent. Tegelijkertijd vinden we de gezondheid van u als klant erg belangrijk. We begrijpen daarom de maatregelen en gaan, in ieder geval, de komende vijf weken ons inzetten waar het kan. Precies zoals u van ons gewend bent. Op die manier kunt u een beroep blijven doen op onze service en kunnen we tegelijkertijd ons steentje bijdragen aan het indammen van het virus. Let goed op elkaar en zorg goed voor elkaar. Wie weet zien we elkaar snel weer in het nieuwe jaar.

De reparaties en de verkoop gaan aangepast door. Lees meer