Maatregelen m.b.t. Corona

Dinsdagavond 23 februari kwam het bericht dat winkels weer beperkt open mogen. We zijn blij te melden dat we u op afspraak, en met een beperkt aantal man, weer mogen ontvangen in onze winkel. Dit geldt vanaf woensdag 3 maart. Vanaf dat moment zijn er maximaal twee klanten welkom in onze winkel. Daarnaast blijven we ernaar streven om u de juiste ondersteuning aan te bieden. Op deze manier werk je nog steeds samen thuis, in plaats van alleen. In onderstaande tekst leggen we je uit wat er verandert en wat er hetzelfde blijft.

Reparaties en onderhoud gaan door

Ten eerste de werkplaats die reparaties en onderhoud blijft verrichten. We vinden het belangrijk dat u zorgeloos en vooral zonder problemen vanuit huis aan het werk kunt en/of thuisonderwijs kunt volgen. Daarom willen we de werkplaats openhouden voor mensen die ondersteuning nodig hebben door een defect en/of andere problemen die u hinderen tijdens het gebruik van uw apparaat. Wel zijn we genoodzaakt hier een aantal beperkingen in door te voeren waarvan de belangrijkste is dat we enkel reparaties uitvoeren op afspraak. Helaas zit zomaar binnenlopen er voorlopig niet in.

Ervaart u een probleem? Volg het onderstaande stappenplan:

  1. Bel naar 0522 460982
  2. Telefonisch wordt de reparatie doorgesproken en ingepland

Of: Neem contact op via de chatfunctie, mail, WhatsApp of Messenger!

Winkel weer beperkt open

Vanaf woensdag 3 maart mogen we maximaal twee mensen ontvangen in onze winkel. Dit is enkel mogelijk op afspraak. Op deze manier kunnen we je een passend advies geven en tegelijkertijd je veilig ontvangen in onze winkel.

Wil je in onze winkel langskomen? Volg onderstaande stappen:

  1. Bel naar 0522 460982
  2. We plannen een afspraak die ruim voldoende tijd biedt om u zo goed mogelijk te adviseren
  3. Wees van harte welkom in onze winkel op de afgesproken tijd!

Bestellingen plaatsen

Ten derde blijft het doen van een bestelling mogelijk. Wederom is ons uitgangspunt hier dat we iedereen ondersteunen in benodigde online levensstijl. Dit betekent dat we ook bezorging van producten mogelijk maken. Voor een bezorging binnen de gemeente Staphorst boven de €150,- geldt dat deze gratis is. Onder dat bedrag geldt €6,95 als verzendtarief. Daarnaast geldt dat bezorging buiten de gemeente Staphorst een standaard verzendtarief heeft van €6,95.

Wat bieden we op dit moment wel aan (alles op afspraak)Wat bieden we op dit moment niet aan
Winkel geopend op afspraak
Virtuele advisering en verwerking
Bestellingen verwerken  Realtime reparaties
Reparaties in de werkplaats   
Hulp op afstand via Teamviewer of AnyDesk   
Zakelijke dienstverlening   

Tot slot willen we benadrukken dat we het erg jammer vinden dat we niet open kunnen zoals u van ons gewend bent. Tegelijkertijd vinden we de gezondheid van u als klant erg belangrijk. We blijven focussen op datgene wat er wel kan en blijven daarom voor u klaar staan. Precies zoals u van ons gewend bent. Op die manier kunt u een beroep blijven doen op onze service en kunnen we tegelijkertijd ons steentje bijdragen aan het indammen van het virus. Let goed op elkaar en zorg goed voor elkaar.