16 november 2018

Release Farming Simulator 19 met groot event

20 november 2018 is het zover, de nieuwste editie van Farming Simulator komt uit! Eindelijk is het spel verkrijgbaar in onze winkel en dat vieren we dit jaar groots. We organiseren namelijk op 20 november een heus Farming Simulator Event. Vanaf vier uur in de middag ben je welkom om de nieuwste versie te ontdekken. En als kers op de taart komt Lars Blokhuis (BlokkieGames) live gaming verzorgen!

 

Lars komt gamen van vier tot zes uur. Zorg dus dat je rond deze tijd zeker in onze winkel bent! Maar ook als Lars weg is, gaat ons evenement door. Tot acht uur ’s avonds kun je bij ons terecht om zelf Farming Simulator 19 uit te proberen. Zo krijg jij als eerste een echte sneak preview. Rond etenstijd staat er een patatkraam voor de deur waar je gratis een frietje kunt halen.

 

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om jouw gereserveerde exemplaar op te halen. En misschien heb je wel een van de twee Collector Editions gewonnen die we verloten onder de reserveringen! De winnaars maken we dinsdagochtend bekend. Houd onze social media dus goed in de gaten.

 

Tot dinsdag in onze winkel! Nog geen nieuwe editie van Farming Simulator gereserveerd? Doe mee nu het nog kan en maak tegelijk kans om te winnen: https://g-a.nl/farming19/

Mogen we jou ICT in topvorm brengen en houden?

Ontdek wat we doen