26 november 2018

Terugblik Farming event: Uitverkocht binnen een dag!

Stipt om negen uur in de ochtend stonden de eerste Farming Simulator fans al aan de deur om hun eigen versie te bemachtigen. Eindelijk mocht de nieuwe versie van de game, Farming simulator 19, over de toonbank. En wat ging het hard! Al voor het einde van het evenement was de voorraad doos al leeg. Uitverkocht binnen een dag. We kijken terug op een fantastische dag…

 

Rond half vier ’s middags druppelden de eerste fans al binnen. Een tractor van Gebr. Knoll sierde de weg waardoor meteen duidelijk was waar de fans moesten zijn. Voorzichtig werd er gevraagd of ze al naar binnen mochten. Uiteraard waren ze van harte welkom! Niet lang daarna stond het langs de weg zwart van de fietsen en was het binnen een drukte van jewelste. De meeste komen om een glimp op te kunnen vangen van YouTube Gamer Lars Blokhuis (BlokkieGames). Begrijpelijk want de YouTube-ster is een fenomeen met ruim 35 000 abonnees.

 

Tevens staat er direct een rij bij de tafels waar fans zelf Farming19 kunnen proberen. Er staan vier computers opgesteld waar kinderen, soms zelfs samen met ouders, achter duiken. Zowel jong als oud doet een poging zo ver mogelijk te komen in het runnen van een boerderij. Zodra een van de wat jongere spelers vastloopt wordt er hulp ingeschakeld van een speler met meer ervaring. Samen lossen ze het probleem op en zo komt de onervaren, jonge speler weer verder in het spel.

 

Aan Lars de eer om de collector’s editions uit te delen. De aanwezigheid van Lars was een groot succes. Fans kwamen massaal een handtekening halen of samen met hem op de foto. Ook zijn livestream direct vanuit onze winkel was een groot succes.

 

Tot slot was de foodtruck ook een geweldig succes. Ook hij was voor het eind van de avond leeg, wat maar al te goed laat zien hoe druk deze dag was. De fans genoten samen met ouders van hun patatje en een beker drinken. In de gang was een zithoek gecreëerd met balen stro en melkbussen. Speciaal voor dit evenement was deze hoek benoemd tot ‘eetschuur’ waar de fans rustig konden genieten van hun eten. Aan het eind van de avond ging iedereen moe maar voldaan naar huis. De meeste met hun nieuwe editie van Farming Simulator op zak.

 

Zien we jou weer op het volgende Farming event?

Mogen we jou ICT in topvorm brengen en houden?

Ontdek wat we doen