29 december 2021

Terugblik op 2021

Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht, kijken we graag samen met u terug op 2021. Het was een jaar met 365 dagen die gevuld waren met mooie momenten. Voor G&A Computers was 2021 een jaar waarin er veel gebeurd is. Zo heropenden we de winkel na een lockdown, kregen we versterking in de werkplaats en brachten we Farming Simulator rond op de trekker. In deze blog willen we al die mooie momenten graag eens uitlichten voordat we het nieuwe jaar in gaan. Zo kunnen we samen 2021, positief afsluiten.

Het jaar begon met zoveel sneeuw in februari dat onze weg en ingang slecht te bereiken waren. Maar een goede buur is beter dan een verre vriend! Toen collega’s na het trotseren van de ijzige aankwamen, bleek dat Loonbedrijf H. Bisschop op eigen initiatief de weg sneeuwvrij had gemaakt. Een goede start van de dag!

Later die maand veranderde onze trouwe blauwe overhemden naar mooie zwarte bedrijfskleding. Vanaf dat moment zijn onze medewerkers te herkennen aan de zwarte shirts en/of overhemden.

Het jaar volgde verder met mooi en goed nieuws. Na een lange lockdown sinds december vorig jaar mocht begin maart de winkel eindelijk weer open. Frans opende de winkel symbolisch door de tape door te knippen. Eindelijk mochten we weer klanten ontvangen in onze winkel!

Naast allerlei memorabele momenten, is er ook groei zichtbaar! Zo zijn we afgelopen jaar uitgegroeid tot technisch specialist in WordPress en websites. Er zijn flink wat websites bijgekomen die we mogen onderhouden. Daarnaast beheren we ook veel WordPress webshops.

Ter ondersteuning in de werkplaats kwam Daniël bij ons werken. Hij is inmiddels een bekend gezicht in de werkplaats en in de winkel.

Ook op zakelijk gebied hebben we groei mogen doormaken de afgelopen maanden. Zo organiseerden we de gehele verhuizing voor een grote klant van ons. Op deze manier kunnen zij zorgeloos over naar een nieuw pand en behouden ze al hun belangrijke bestanden, e-mails en documenten.

Eind november was daar eindelijk het langverwachte moment; de release van Farming Simulator 22. Helaas was er door het coronavirus geen mogelijkheid om de lancering uitgebreid te vieren. Daarom besloten we het spel, geheel in stijl, bij iedereen thuis te bezorgen.

Ondanks dat we terugdenken aan een mooi en positief jaar, vinden we het jammer dat we dit jaar wederom afsluiten in een lockdown. Mid december sloten we onze winkeldeuren wederom en zijn we enkel geopend voor reparaties en online bestellen. We vinden het jammer dat we u niet meer mogen ontvangen in onze winkel. Ondanks dat, gaan we niet met de pakken neerzitten. We blijven positief en kijken uit naar het nieuwe jaar! We willen u bedanken voor de steun en het vertrouwen in 2021. Tot in 2022!

Mogen we jou ICT in topvorm brengen en houden?

Ontdek wat we doen