9 januari 2018

Terugroepactie HP Laptop Accu’s

HP is een een terugroepactie begonnen voor een klein gedeelte van bepaalde notebookbatterijen. Deze batterijen kunnen oververhit raken en brand- en verbrandingsgevaar opleveren. Daarom is het extreem belangrijk om te controleren of uw batterij in aanmerking komt. Het gaat om batterijen van notebooks die zijn gekocht tussen december 2015 en december 2017.

Veel van deze batterijen zijn ingebouwd in het systeem, hetgeen betekent dat ze niet door de klant kunnen worden vervangen. HP biedt kosteloze vervanging van de batterij door een gecertificeerd technicus aan. HP biedt ook een BIOS-update die de batterij in de “Batterijveiligheidsmodus” plaatst, zodat de notebook of het werkstation veilig zonder batterij kan worden gebruikt door de notebook of het werkstation aan een HP-voedingsadapter aan te sluiten. Batterijen die in aanmerking komen voor deze terugroepactie, moeten onmiddellijk in de “Batterijveiligheidsmodus” worden geplaatst.

De Batterijveiligheidsmodus is alleen van toepassing op HP-producten die in aanmerking komen voor deze terugroepactie.
Modellen die in aanmerking komen zijn:

HP Probook 640 G2
HP ProBook 640 G3
HP ProBook 645 G2
HP ProBook 645 G3
HP ProBook 650 G2
HP ProBook 650 G3
HP ProBook 655 G2
HP ProBook 655 G3
HP ZBook 17 G3
HP ZBook 17 G4
HP ZBook Studio G3
HP x360 310 G2
HP Pavilion x360
HP ENVY m6
HP 11 Notebook PC

HP stelt klanten proactief op de hoogte en verstrekt gratis een vervangende batterij voor elke batterij waarvan is geverifieerd dat deze in aanmerking komt.

Aan de slag

Opmerking: Niet alle batterijen in alle HP ProBook 64x en 65x, HP x360 310 G2, HP ENVY, HP Pavilion x360, HP 11 notebooks en HP Zbook mobiele werkstations komen in aanmerking voor deze terugroepactie.
Klink  op onderstaande link om te controleren of uw laptop in aanmerking komt.

Het HP Battery Program Validation Utility

Komt uw notebookbatterij in aanmerking voor vervanging? Stuur dan een mail naar met de vermelding van het serienummer en de uitslag van de validatie tool. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op. Als u het niet zeker weet, kunt u altijd mailen naar het eerder genoemde adres of bellen naar 0522460982.

Mogen we jou ICT in topvorm brengen en houden?

Ontdek wat we doen