Quint, BBL-systeembeheerder

‘G&A hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling’

Quint Klosse (20 jaar) staat nog aan het begin van zijn weg via G&A naar beter. Hij volgt als BBL’er een opleiding tot systeembeheerder. Daarvoor gaat Quint een dag in de week naar school en leert hij het vak de overige dagen in de praktijk bij G&A. Hoe ervaart Quint de kernwaarden waar G&A voor staat?


We houden het begrijpelijk

“Ik volgde de opleiding Veiligheid & Vakmanschap op Deltion en dacht dat mijn toekomst bij Defensie lag. Maar op school ontmoette ik de zoon van Gerco, mede-eigenaar van G&A. Met hem begon ik als donderdagavond- en zaterdagkracht in de winkel van G&A. Gaandeweg kreeg ik steeds meer affiniteit met ICT. Ook dankzij de betrokkenheid van collega’s. Ze namen de tijd om me wegwijs te maken in de ICT en versimpelden dingen voor me.”


“Uiteindelijk stopte ik met mijn opleiding en startte ik een BBL-traject als systeembeheerder. Het technische aspect van dat vak sprak me aan. Oplossingen bedenken waar klanten behoefte aan hebben, daar wil ik me op toe gaan leggen. Ik ga nu een dag in de week naar school en leer de overige dagen heel veel van mijn collega’s. Het is echt heel fijn om hen als leermeesters te hebben.”

Quint en Frans DubbelGaaf.nl G&A Rouveen

We maken het persoonlijk

“G&A hecht veel waarde aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ze willen dat ik zelf goed nadenk over wat ik wil. In januari hoop ik mijn diploma te halen en fulltime aan de slag te gaan hier. Ik mocht bij Gerco en Alberto al aangeven hoe ik mijn rol dan zie. Als het aan mij ligt, wordt dat een functie waarin ik mijn technische kennis kan combineren met klantcontact.” 


“Gerco en Alberto staan daar ook voor open. Ik merk dat ze heel graag mee willen denken en dat ze echt naar me luisteren in de gesprekken die we voeren. Het mooie vind ik dat ik tijdens die ontmoetingen helemaal niet het idee heb dat ik met mijn ‘bazen’ om tafel zit. Niet alleen voor mij, maar voor iedereen voelen Gerco en Alberto veel meer als collega’s. Dat zegt veel over hoe betrokken we hier met elkaar omgaan. ” 


We doen het gezamenlijk

“Ik ben bij G&A op sleeptouw genomen door mijn collega’s. Ze gaven me adviezen en reikten me kennis aan. Als ik daar vervolgens in de praktijk serieus mee aan de slag ging, lieten ze merken dat ze dat waardeerden. Zo ontstond er een basis van vertrouwen en voelde ik me al snel thuis. De cultuur die hier heerst past bij mij: serieus aan de slag met elkaar als het moet, maar ook tijd voor een dolletje als het kan.”


“G&A bestaat uit meerdere teams, die bij grotere opdrachten ook overkoepelend samenwerken. Daardoor ken je elkaar goed. Iedereen weet bijvoorbeeld dat ik nog thuis woon en in mijn vrije tijd graag aan oude Ford-modellen sleutel. Die auto’s koop ik op en knap ik dan samen met vrienden weer helemaal op. Van mijn collega’s weet ik ook hoe hun thuissituatie eruitziet en wat hun hobby’s zijn. Ook dat zorgt voor extra teamgevoel.”     

Mogen we zorgen dat jij geen omkijken hebt naar je ICT-omgeving?

Ontdek wie dit voor jou gaan doen