Hoe wij ons ICT-werk doen?

Op een wijze die digitaal voor jou vanzelfsprekend maakt!

Elk bedrijf is als een persoon met een geheel eigen karakter en stijl. Dat merkpersonage trekt vervolgens klanten aan die zich herkennen in een verhaal. Ze begrijpen waar een onderneming voor staat en wat die belangrijk vindt. Benieuwd naar die unieke merkidentiteit van G&A? Met onze kernwaarden maken we graag tastbaar hoe we digitaal voor jou vanzelfsprekend maken.

Software ontwikkeling systeembeheer G&A

We houden het begrijpelijk

Hosted exchange, online dedicated server, DevOps… In de branche waarin we werken, vliegen de moeilijke ICT-termen je soms om de oren. Natuurlijk weten we wat ermee bedoeld wordt en kunnen we ook de laatste trends met ons vakmanschap in jouw praktijk toepassen. Maar liever houden we het begrijpelijk voor jou en maken we digitaal vanzelfsprekend.

We maken het persoonlijk

25 jaar geleden droomden we ervan om uit te groeien tot dé externe ICT-afdeling voor MKB’ers en ZZP’ers. Nu we ons in een straal van 30 km rond Rouveen in die werkelijkheid begeven, willen we daar blijven met de persoonlijke werkwijze die ons er bracht. Met interesse in jou en je bedrijf als basis, met korte lijnen en snel schakelen als kracht en wederzijds vertrouwen als resultaat.

We doen het gezamenlijk

Een hecht team van toegewijde specialisten staat voor je klaar. Afhankelijk van jouw eisen, behoeften en wensen brengen we de juiste ICT-professionals bij elkaar. Waar nodig kunnen we ook trouwe partners uit ons netwerk aan dit kernteam toevoegen. Samen creëren we voor jouw vraagstuk een praktische ICT-oplossing. Vervolgens huldigen we het principe “never change a winning team”. De medewerkers waarmee je samenwerkt, houden je ICT in topvorm.

Mogen we digitaal voor jou vanzelfsprekend maken?

’G&A verdiept zich in je bedrijf en levert daardoor maatwerk’

Hendrik Visscher

Eigenaar VBT