Waarom wij ICT-werk doen?

Om te zorgen dat jij geen omkijken hebt naar je ICT-omgeving!

ICT-oplossingen bieden ongelofelijke mogelijkheden voor MKB’ers en ZZP’ers om slimmer te werken, sneller te groeien en solider te blijven. Bij G&A hebben we een fascinatie voor die kansen. We willen ze benutten om er jouw problemen mee te tackelen of om er jouw uitdagingen mee aan te gaan. Het is onze passie om ervoor te zorgen dat jij geen omkijken hebt naar je ICT-omgeving. Met maatwerk dat qua omvang en mogelijkheden perfect is afgestemd op jouw behoefte. Ook als die verandert.

ICT-regio Zwolle voor MKB en ZZP G&A

…Zodat je slimmer werkt

We luisteren goed naar jou en kijken graag even rond in je bedrijf. Zo brengen we de processen in jouw onderneming in kaart. Die bevindingen toetsen we aan eerdere ervaringen bij andere MKB’ers en ZZP’ers. Omdat we ons in die doelgroepen specialiseerden, spreken we jouw taal en die van je klanten. We weten dus wat wel en niet werkt. Pas als we écht helder hebben wat jij nodig hebt, bedenken we dé ICT-oplossing die jou slimmer laat werken.

…Zodat je sneller groeit

De wereld verandert snel en ICT nog sneller. Vandaar dat we veel tijd steken in het bijhouden van onze kennis. Zo blijven we wendbaar met onze oplossingen. Door die flexibiliteit kunnen we er meteen op inspelen als jouw manier van denken en werken zich doorontwikkelt en er bij jou nieuwe dromen en ambities ontstaan. Door je op die momenten snel van de juiste ICT-aanpassingen te voorzien, laten we jou sneller groeien.

…Zodat je solider blijft

Ook als MKB’er en ZZP’er word je steeds afhankelijker van ICT voor een goede bedrijfsvoering. Een server die dienst weigert of internet dat eruit ligt… Je moet er niet aan denken. Om nog maar te zwijgen over inbreuken op jouw systemen van buitenaf… Risico’s als deze wil je beheersen met een veilig slot op de digitale voor- en achterdeur van jouw onderneming. Wij hebben de sleutel daarvoor in handen en staan klaar als het toch nodig is. Zo kun jij altijd solide blijven werken.

Mogen we zorgen dat jij geen omkijken hebt naar je ICT-omgeving?

‘We kunnen niet zonder de maatwerksoftware van G&A’

Albert Hulst

oprichter Stiso Isolatiewerken B.V.