Wat wij doen?

Jouw ICT in topvorm brengen en houden!

Het is onze sport om jouw ICT in topvorm te brengen en te houden. Om dat eindresultaat voor jou als MKB’er of ZZP’er te bereiken, hoeven we samen maar één vraag te beantwoorden: hoe zetten wij ons totaalaanbod aan ICT-producten en -diensten optimaal in voor jouw onderneming? Of het nou gaat om een enkele werkplek of om complete netwerken; met ervaring, kennis en kunde halen we uit al onze middelen het beste voor jou.

ICT voor MKB en ZZP G&A

1

We heten je welkom in onze showroom

We willen jou en je wensen leren kennen. Daarom nodigen we je van harte uit in onze showroom in Rouveen voor een kennismakingsgesprek. Daar kunnen we jou een mooi beeld van alle mogelijkheden schetsen, want je vindt er de beste premium hardware. Van laptops tot headsets en van smartphones tot printers. Zo krijg je bij het praatje meteen een plaatje.

2

We gaan op bezoek bij jouw bedrijf

Gaat het om een enkele werkplek, dan is een bezoek aan jouw onderneming wellicht niet nodig. Maar zeker als het om wat complexere vraagstukken gaat, nemen we graag een kijkje op locatie. Zo krijgen wij een goed beeld van jouw huidige situatie en kunnen we daar het beste ICT-plan voor jou op los laten.

3

We leveren jouw hardware

Uit alle monitoren, kabels, toetsenborden, etc. die je in onze showroom voorbij zag komen, leveren we de producten die jij structureel nodig hebt voor je bedrijfsvoering. Eventuele bij- of nabestellingen – nieuw of refurbished – regel je later eenvoudig via ons. Sporadisch andere hardware-oplossingen nodig? Val van laptops tot grote schermen terug op onze huurservice.

4

We leggen je netwerk aan

We voorzien elke werkplek of ruimte van voldoende internet- en telefonieaansluitingen en goede wifi-dekking. Jij hoeft je niet druk te maken over de bekabeling, wand- en kabelgoten of netwerkcomponenten als servers, routers, modems, switches en patchpanelen. We verzorgen het aanlegtraject van begin tot eind, zodat jij operationeel wordt en blijft.

5

We installeren jouw werkplek(ken)

Waar jouw werkdag je ook brengt, we zorgen dat je hardware functioneert, dat je altijd en overal kunt inloggen vanaf je pc, laptop, tablet of smartphone en dat je waar en wanneer dan ook toegang hebt tot mail, adresboek, programma’s, taken en documenten. Maak je gebruik van boekhoudsoftware of een ERP-systeem? We integreren ze in je ICT-omgeving.

6

We laten je software werken

We verkopen en installeren je software. Met Microsoft 365 brengen we je in de cloud, met het ESET-antivirusprogramma beveiligen we jouw werkplek(ken) en met Acronis verzorgen we back-ups die jouw gegevens veilig bewaren en toegankelijk houden. Specifieke software nodig zoals Adobe of Autodesk? We regelen de licentie voor je, houden deze geldig en installeren de programma’s.

7

We zorgen dat je bereikbaar bent

Als ondernemer wil je optimaal bereikbaar zijn. Daarom registreren we domeinnamen, houden we je website online, hosten we je e-mail en verzorgen we je VOIP-telefonie. Met dit online belsysteem maken we niet alleen je vaste toestellen en mobiele telefoons, maar ook je tablet, laptop of pc onderdeel van je telefonie-omgeving.

8

We onderhouden en beheren je systemen

We zorgen zowel op uur- als abonnementsbasis dat je jouw hardware, netwerk, werkplekken, software en telefonie op de beste manier kunt blijven gebruiken. Daarvoor houden we besturingssystemen up-to-date, onderhouden we servers en zien we toe op back-ups en beveiliging van gegevens. Ook staan we als helpdesk klaar bij problemen. Fysiek op locatie en digitaal via Teamviewer.

9

We sleutelen aan je hardware

De hardware die we leveren, is van premium niveau. Maar zelfs met de beste wil van de wereld kan er na verloop van tijd een defect ontstaan. Geen paniek! In onze werkplaats fixen we het probleem. Het is ook de plek waar we voorinstallaties aan hardware en servers uitvoeren en complete workstations op maat voor je samenstellen.

10

We zoeken naar vernieuwing

Ook als jouw ICT-infra staat, blijven we zoeken naar mogelijkheden waarmee je nóg slimmer werkt, sneller groeit en solider blijft. Waar kun je met webapplicaties processen digitaliseren, automatiseren of standaardiseren? Maar ook een controletool voor de werking van formulieren op je website bouwen we graag. Zelfs een compleet nieuwe website kunnen we verzorgen!

Mogen we jouw ICT in topvorm brengen en houden?

’G&A snapt het belang van ICT voor onze branche’

Erik Sok

planner Redder Transport