Glasvezel Buitenaf

Voor hetzelfde geld doe je het lokaal

Wij helpen u graag!

Heeft u zich bij de eerste inschrijfronde (2017) niet ingeschreven voor glasvezel in het buitengebied van de de kop van Overijssel, en wilt u nu wel glasvezel dan kan dit uiteraard. Om u zo goed mogelijk in uw keuze voor glasvezel te begeleiden bieden wij u gratis telefonische ondersteuning. Natuurlijk kunt u het ook regelen bij ons in de winkel.

Speciaal voor de Kop van Overijssel!

Glasvezel Buitenaf - logo

Glasvezel Buitenaf biedt de bewoners van het buitengebied in de Kop van Overijssel een modern, snel en betrouwbaar glasvezel netwerk.

Dit netwerk kan voldoen aan de stijgende vraag naar data en diensten (internet, televisie en telefonie).

Op 18 december 2017 is bekend geworden dat we het benodigde minimale percentage van 50% aan inschrijvingen ruim hebben gehaald, namelijk met 61,7%! Hier zijn wij uiteraard heel blij mee, heeft u zich niet voor 18 december ingeschreven maar wilt u zich alsnog inschrijven voor glasvezel? Dan betaalt u minimaal €995,- extra kosten bovenop de vastrechtvergoeding. Er zal een aannemer langskomen op uw locatie om een voorstel te maken met kosten voor aanleg naar uw woning of bedrijf.

Op deze pagina vindt u meer informatie en kunt u zich via ons aanmelden.

Wij gaan glasvezel aanleggen!

En wat betekent dit voor u?

Download de flyer voor meer info!

 

Flyer

Voordelen van Glasvezel

Bij wie kan ik me aanmelden?

U kunt zich rechtstreeks aanmelden via de 5 dienstaanbieders, of lokaal, via ons. Om u zo goed mogelijk in uw keuze voor glasvezel te begeleiden bieden wij u gratis telefonische ondersteuning. Natuurlijk kunt u het ook regelen bij ons in de winkel.

Meer info

Dienstaanbieders van Glasvezel

Glasvezel buitenaf - Logo Caiway
Glasvezel buitenaf - Logo CBizz
Glasvezel Buitenaf - Logo Kliksafe
Glasvezel Buitenaf - Logo Solcon
Glasvezel Buitenaf - Logo Weserve

Het glasvezel aanbod bestaat uit drie delen

  1. Het abonnement bij de dienstaanbieder
  2. De vastrechtvergoeding
  3. Eenmalige extra aansluitkosten (na 18 december 2017)
Meer info

Meer informatie of Aanmelden

Meer Informatie

Wilt u meer informatie of aanmelden? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op en kunnen u van meer informatie voorzien! Regelt u dit liever onder het genot van een bakje koffie in de winkel? Ook dan kunt u natuurlijk zonder extra kosten lokaal bij ons terecht.