Albert Hulst, oprichter Stiso Isolatiewerken B.V.

‘We kunnen niet zonder de maatwerksoftware van G&A’

Stiso Isolatiewerken B.V berekent, levert en monteert thermische isolatie, akoestische isolatie en brandwerende voorzieningen op o.a. installaties, machines, ketels, tanks en uitlaten. Oprichter Albert Hulst vaart daarbij blind op de ICT-mogelijkheden die G&A biedt. Met als toegevoegde waarde de op maat gemaakte software in de vorm van een online logboek.

“Onze samenwerking gaat al mee dan 20 jaar terug. Al snel na onze oprichting in 1998 begonnen we te groeien. Vanaf het moment dat we meerdere werkplekken kregen, schakelden we G&A in voor ons netwerk- en systeembeheer. Altijd naar volle tevredenheid, want in al die jaren hebben we nooit grote problemen met onze ICT gehad.”


ICT-omgeving nieuw pand verzorgd

“Toen we in 2018 naar ons nieuwe pand verhuisden, legden we de installatie van de hele ICT-omgeving zonder nadenken bij G&A neer. Ook daarbij gingen ze weer flexibel, deskundig en met korte communicatielijnen te werk. Voor mij zijn dat wel de kernwoorden die onze samenwerking samenvatten.”

“Waar we heel veel meerwaarde uithalen, is de maatwerksoftware die G&A voor ons ontwikkelde in de vorm van een online logboek. Onze brandwerende doorvoeringen hebben allemaal een uniek nummer. G&A zorgde ervoor dat we aan die nummers nu technische tekeningen, foto’s en specificaties kunnen toevoegen.”


Online logboek onmisbaar

“Daardoor is onze informatie altijd up to date. Met een inlogcode hebben onze opdrachtgevers eenvoudig toegang tot die informatie. Ook bevoegd gezag, zoals overheden, kan de informatie inzien. Het online logboek is zo uitgegroeid tot een onmisbare schakel in onze dagelijkse operationele gang van zaken. We kunnen er niet meer zonder.”

Mogen we zorgen dat jij geen omkijken hebt naar je ICT-omgeving?

Ontdek wie dit voor jou gaan doen