Bert Vaartjes, directeur Bonthuis Vaartjes

’We hebben een vertrouwensband met elkaar’

Huis of bedrijfspand (ver)kopen of (ver)huren? Binnen de gemeente Zwartewaterland en in voormalig Brederwiede staan de makelaars en financieel adviseurs van Bonthuis Vaartjes dan met raad en daad voor je klaar. Dankzij de ICT-ontzorging van G&A kan dat volgens directeur Bert Vaartjes wanneer en waar dan ook.

“Onze samenwerking gaat al meer dan 15 jaar terug en bevalt nog altijd uitstekend. We zochten een partij die ons op automatiseringsgebied volledig kon ontzorgen. In het begin ging het om een stabiele internetverbinding, wat vaste computers en enkele laptops. Maar inmiddels beheren ze ons volledige netwerk, inclusief telefonie.”


Geen verkopers, maar adviseurs

“Af en toe benadert een andere ICT-partij ons. Dan komen er allerlei mogelijkheden ter sprake en lijkt het net alsof wij de juiste middelen niet in huis hebben… Op die momenten zijn we altijd blij met G&A als partner. Zij zijn geen verkopers, maar adviseurs. Ze kennen ons bedrijf goed, denken in ons belang en leveren puur maatwerk voor onze praktijk.”

“Bij G&A hebben ze nauwelijks personeelswisselingen. Dat werkt heel prettig. Al jarenlang werken we met dezelfde contactpersonen. Daardoor hoeven we dingen nooit drie keer uit te leggen. Een woord is al genoeg. Ze houden onze ICT ook proactief up to date. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, met kansen voor onze dagelijkse praktijk, geven ze dat aan.”


Volledige plaatje klopt

“We kunnen elk moment met G&A schakelen. Lopen we even vast? Dan bieden ze snel hulp via Teamviewer. Werkt het echt even niet, dan zijn ze snel bij ons op locatie. Die korte lijnen spreken ons aan. We hebben een vertrouwensband opgebouwd in al die jaren. Het volledige plaatje klopt gewoon.”       

Mogen we zorgen dat jij geen omkijken hebt naar je ICT-omgeving?

Ontdek wie dit voor jou gaan doen