Erik Sok, planner Redder Transport

’G&A snapt het belang van ICT voor onze branche’

Redder Transport is een nationaal en internationaal opererend transportbedrijf in Staphorst. Om te voorkomen dat de continuering van de dagelijkse operationele zaken in het gedrang komt, is de juiste ICT-ondersteuning nodig. Die biedt G&A al jarenlang. Tot groot genoegen van planner Erik Sok.

“Binnen transport vormt ICT een onmisbare schakel. We werken met transport managementsoftware. De beschikbaarheid en bereikbaarheid van deze software is van cruciaal belang voor onze planners en chauffeurs. Als zij er geen toegang toe hebben, ontstaan er binnen korte tijd grote problemen.”


Altijd toegang tot systemen

“G&A snapt het belang van ICT voor onze branche en zorgt al jarenlang voor de juiste ICT-ondersteuning. Niet alleen met het leveren van hardware en software, maar ook met systeem- en netwerkbeheer. Planners op kantoor en thuis, chauffeurs onderweg; iedereen heeft dankzij G&A altijd en overal toegang tot onze systemen.”

“We waarderen het zeer dat G&A echt met ons meedenkt. De werkstations van onze planners richtten ze onlangs nog in met twee grote ronde schermen. Dat heeft ons werk een stuk overzichtelijker gemaakt. Binnenkort installeren ze nieuwe servers en bouwen ze weer extra beveiligingen in. Zo borgen we onze bestanden nog beter.”


Verlengstuk van bedrijf

“Voor ons is G&A echt een verlengstuk van ons bedrijf. Ze zijn altijd bereikbaar en leveren snel service. Zowel in onderhoud als bij die enkele keer dat we toch een kleine storing hebben. We gaan ook heel gemoedelijk met elkaar om. Hun medewerker Reinout is ons vaste aanspreekpunt. Met hem kunnen we lezen en schrijven.”

Mogen we zorgen dat jij geen omkijken hebt naar je ICT-omgeving?

Ontdek wie dit voor jou gaan doen