Hanneke Klein, directeur Klein Units

‘Dankzij G&A hoeven we niet zelf een ICT-er in dienst te nemen’

Kantoorunits, woonunits, sanitairunits, containers of schaftwagens; je kunt het zo gek niet bedenken of Klein Units verhuurt of verkoopt ze wel. Daarmee biedt het bedrijf uit Staphorst een praktische oplossing voor bedrijven en particulieren, die tijdelijk naar extra ruimte zoeken. Directeur Hanneke Klein is blij dat G&A daarvoor de juiste ICT-ondersteuning biedt. 

“Bij Klein Units willen we ons volledig kunnen richten op waar wij goed in zijn. Om daar de focus op te houden, schakelen we graag externe partijen in voor zaken waar we minder goed in zijn. ICT is daar een voorbeeld van. We zouden zelf een ICT-er in dienst kunnen nemen, maar vallen veel liever terug op de specialisten van G&A.”


Juiste adviezen

“Zij ontzorgen ons volledig op ICT-vlak. De hardware leveren ze en zelf houdt G&A in de gaten wanneer er desktops, laptops, tablets en telefoons aan vervanging toe zijn. Als het zover is, inventariseren ze onze wensen en adviseren ze ons de juiste middelen. Zo beschikken onze monteurs en chauffeurs nu over eigen tablets voor digitale afleverbonnen.”

“G&A zorgt dat de juiste software op de tablets staat en dat de digitale administratie van de monteurs en chauffeurs matcht met ons centrale systeem. Daar hebben we zelf geen enkel omkijken naar. Zo werkt het eigenlijk met alles wat G&A voor ons doet. Van server tot internetabonnementen; G&A regelt het! Daarom zijn we nog altijd blij dat een collega ooit de buurman van Gerco was en ons zo op het spoor van G&A zette.”


Begrijpelijke taal

“Voor ons is Reinout contactpersoon. Welke oplossing hij ook biedt, Reinout weet het altijd in begrijpelijke taal aan ons uit te leggen. Dat werkt heel fijn. Zoals dat eveneens geldt voor het korte lijntje dat we met hem hebben. Op elk belletje of mailtje krijgen we dezelfde dag nog antwoord. Wat dat betreft werkt G&A op hetzelfde level als ons. We passen bij elkaar.”

Mogen we zorgen dat jij geen omkijken hebt naar je ICT-omgeving?

Ontdek wie dit voor jou gaan doen