Hendrik Visscher, eigenaar VBT

‘G&A verdiept zich in je bedrijf en levert daardoor maatwerk’

Vanuit Rouveen houdt Visscher Bouw Techniek (VBT) zich dagelijks bezig met het ontwerpen, uitwerken en begeleiden van bouw- en techniekprojecten voor woning- en utiliteitsbouw. Om daarmee particulieren, bedrijven en aannemers optimaal van dienst te zijn, valt eigenaar Hendrik Visscher graag terug op de ICT-ideeën van G&A. 

“Toen ik ruim vier jaar geleden mijn eigen bedrijf startte, ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat op ICT-gebied de juiste hardware en service kon leveren. Bij diverse bedrijven leverde ik de wensen en specificaties aan van hetgeen wij binnen ons bedrijf nodig hadden, zodat zij een offerte uit konden brengen.”


De beste offerte

“Het viel op dat alle offertes qua prijs veel hoger lagen dan die van G&A. Al snel kwam ik erachter waarom. G&A had namelijk de moeite genomen om zich te verdiepen in mijn bedrijf. Als enige belden ze met de leverancier van onze softwarepakketten. Daardoor wisten ze dat wij met een kleinere servercapaciteit en met lichtere systemen konden werken.”

“Dat ze net dat tandje dieper gingen, sprak me enorm aan. Het zit ook in hun DNA om dat te doen. De hardware en software waarmee ze onze werkplekken inrichten en beheren, is maatwerk voor ons bedrijf. Zoals dat ook geldt voor de schermen in onze spreekkamers en de apparatuur die sinds de coronatijd videoconferences mogelijk maakt.”


Vergaande service

“Qua service gaat G&A heel ver. Ze werken met korte lijntjes en zijn altijd bereikbaar. Of we nou bellen voor advies of bij een probleem; ze doen er alles aan om ons te helpen. Die inzet waarderen we zeer. Van huis naar kantoor rijd ik elke langs de vestiging van G&A. Elke keer weer doe ik dat met een tevreden glimlach.”

Mogen we zorgen dat jij geen omkijken hebt naar je ICT-omgeving?

Ontdek wie dit voor jou gaan doen