Jack Jobing, zelfstandig bedrijfstrainer en managementcoach

‘De snelheid en service van G&A zijn me alles waard’

Als zelfstandig bedrijfstrainer en managementcoach helpt Jack Jobing professionals, teams en ondernemingen aan (nog) meer commercieel succes. G&A zorgt er met ICT-oplossingen al jaren voor dat Jack onbezorgd zijn werk kan doen. 

“In mijn tijd als commercieel eindverantwoordelijke van ElectronicPartner was G&A een klant van mij. Het plezierige contact met Gerco en Alberto en later met enkele van hun teamleden was me altijd bijgebleven. Dus toen ik twaalf jaar geleden voor mezelf begon, was een belletje met G&A snel gepleegd. De samenwerking begon met de aanschaf van een laptop, router en printer, maar gaat inmiddels veel verder dan dat.”


Werken vanuit huis, onderweg of op locatie

“Tegenwoordig werk ik naast mijn laptop op meerdere apparaten. Van desktop tot telefoon. G&A zorgde ervoor dat ik dat overal in dezelfde omgeving kan doen. Dat maakt me heel flexibel in werken vanuit huis, onderweg of op locatie. Ook het veilig opslaan van data en maken van back-ups is gegarandeerd.”

“Ik wil niet bezig zijn met ICT-zaken en me concentreren op de trainingen en coaching die ik geef. Die focus kan ik aanbrengen dankzij de ontzorging van G&A. Ze lossen op wat ik opgelost wil hebben en ook nog eens op het moment dat ik het wil. Die snelheid en service zijn me alles waard.”


Fijne persoonlijke relatie

“Wat ik ook mooi vind is dat ze bij G&A geen gladde verkopers zijn. Ze bieden je niks overbodigs aan, maar alleen datgene waar je echt behoefte aan hebt. In al die jaren bouwden we een fijne persoonlijke relatie op. De ICT is een branche waar soms een hoog personeelsverloop is. Dat G&A tegen die stroom in al jarenlang werkt met een vaste kern, werkt daar voor mij zeker aan mee.”

Mogen we zorgen dat jij geen omkijken hebt naar je ICT-omgeving?

Ontdek wie dit voor jou gaan doen