Jouk Boer, directeur Boer Staphorst

’G&A is een goede partner om mee samen te werken’

Boer Staphorst heeft alles in huis voor thuis. In het bouw- en woonwarenhuis van maar liefst 22.000 m2 vind je alles voor het bouwen van je woning en het creëren van optimaal wooncomfort en ultiem thuisgevoel. Voor het meer dan 60 jaar oude familiebedrijf is G&A al decennialang de externe ICT-afdeling. Naar volle tevredenheid van directeur Jouk Boer.

“Koop in den vreemde niet, wat uw eigen dorp u biedt. Die gevleugelde uitspraak maken we bij Boer Staphorst graag waar. Dus toen het internet rond de eeuwwisseling een vlucht nam, keken we eerst welke bedrijven in de gemeente Staphorst ons daarbij konden begeleiden. Zo kwamen we uit bij Gerco en Alberto van G&A.”


Van 10 naar 150 werkstations

“De samenwerking begon met het leveren van hardware. Dat ging destijds om zo’n tien werkstations. Inmiddels hebben we er meer dan 150! Dat geeft al aan welke groei we met ons familiebedrijf meemaakten. Wat ik mooi vind, is dat G&A in al die jaren met ons meegegroeid is. Door ICT-oplossingen te bieden, die volledig inspelen op onze behoeften.”

“G&A verzorgt voor ons het volledige systeembeheer en zorgt dat ons ICT-netwerk continu beschikbaar is. Eens in de twee weken komt G&A-professional Reinout bij ons op de werkvloer om de kwaliteit te borgen. Zelf hebben we iemand in huis voor eerstelijns problemen rond ICT. De tweedelijns hulp komt van G&A. Een belletje is dan genoeg.”


Goed is al decennialang goed

“We bouwen op de adviezen van Reinout. Van back-ups tot virussoftware. G&A heeft bewezen ons hier professioneel in te kunnen ondersteunen. Soms worden we gebeld door andere ICT-bedrijven. Maar als we het lokaal kunnen houden, heeft dat sterk onze voorkeur. De klik is er en dat is vaak belangrijker dan de laagste prijs. Goed is al decennialang goed. Dus waarom veranderen?”

Mogen we zorgen dat jij geen omkijken hebt naar je ICT-omgeving?

Ontdek wie dit voor jou gaan doen