Remco Boesenkool, directeur Bouwbedrijf Boesenkool

‘G&A adviseert alleen wat je écht nodig hebt’’

Nieuwbouw, verbouw, uitbreiding, renovatie en onderhoud. Van eerste schets tot oplevering ontzorgt Bouwbedrijf Boesenkool uit Nieuwleusen particulieren en ondernemers rond woning- en bedrijfsbouw. Directeur Remco Boesenkool is blij dat zijn onderneming zich daar mede dankzij de door G&A geleverde ICT-oplossingen zorgeloos op kan richten. 

“Onze samenwerking gaat al decennialang terug en begon met een bezoekje aan de winkel van G&A in Rouveen. Als bouwbedrijf moesten we met de tijd mee. Daarom was ik op zoek naar enkele computers. Ik houd ervan om met lokale partijen samen te werken, omdat we dan dezelfde taal spreken. Zo kwam ik bij G&A uit.”


Functioneel meedenken

“Wat toen al opviel, was dat ze heel functioneel met me mee dachten. Ze achterhaalden mijn wensen en adviseerden me op basis daarvan de best passende producten. Gewoon datgene wat ik nodig had. Geen overbodig grote systeemkasten of beeldschermen. Die nuchtere benadering beviel me wel.”

“Nog altijd kenmerkt die doelgerichtheid onze samenwerking. Het aantal desktops en laptops waar we nu mee werken, is natuurlijk veel groter. En ook zijn de diensten de we afnemen flink gegroeid. Van licentieverlengingen tot systeembeheer; alles leggen we bij ze neer. Omdat we weten dat hun oplossingen werken in onze dagelijkse praktijk.”


Sterke prijs-kwaliteitsverhouding

“Wat ik sterk vind aan G&A is hun prijs-kwaliteitsverhouding. Ze blijven kostentechnisch altijd in de pas lopen, maar staan tegelijkertijd klaar als je ze nodig hebt. Een belletje is genoeg om bij kleine dingen hulp op afstand te ontvangen. Of om bij een wat lastiger probleem een medewerker op locatie te krijgen. Zo kan ons werk altijd door blijven gaan.

Mogen we zorgen dat jij geen omkijken hebt naar je ICT-omgeving?

Ontdek wie dit voor jou gaan doen