Windows 7 is gestopt!

Per 14 januari 2020 is Microsoft gestopt met de ondersteuning van Windows 7. En ondanks dat vele al overgestapt zijn naar Windows 10 zijn er ook mensen die deze overstap nog moeten maken. Vanaf nu een belangrijk punt op de agenda, want voor veilig gebruik van de laptop en/of computer is een overstap noodzakelijk. Wees gerust, want je staat er niet alleen voor! We adviseren en ondersteunen je precies daar waar nodig. Wij helpen je om de overstap zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

WAT BETEKENT DIT VOOR MIJ?

Als je op dit moment een gebruiker bent van een van de versies van Windows 7 (zakelijk of particulier) betekent dit dat je nu niet meer kunt rekenen op updates die de software verbeteren en/of veiliger maken. Microsoft is gestopt na 14 januari met het updaten van Windows 7. Dit betekent dat je dus minder veilig bent tijdens het gebruik van jouw apparaat. De gevolgen van een Windows versie die niet up-to-date is kan voor jou of je bedrijf verstrekkende gevolgen hebben. Daarom is er een oplossing. Namelijk; overstappen op Windows 10. Zo’n overstap kan als lastig worden ervaren. We helpen er daarom graag bij vanuit onze kennis en ervaring. Lees hieronder wat we voor jou kunnen betekenen.

HET BELANG VAN WINDOWS 10

Na de overstap biedt Windows 10 jou namelijk de mogelijkheid om sneller te werken, veiliger te werken en ook flexibeler te werken. Een verandering waar je thuis of op je bedrijf voordeel van hebt.

Het voordeel van Windows 10 is dat het veel veiliger is dan Windows 7. Mede door de updates die door Microsoft voor Windows 10 worden uitgerold. Als je gebruik blijft maken van Windows 7 wordt de kans steeds groter dat je slachtoffer wordt van hackers.

Je kunt grotere problemen voor zijn door nu over te stappen op Windows 10!

DE OVERSTAP ZELF

Maar hoe moet je overstappen? Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden is het van belang om in beeld te hebben welk besturingssysteem je nu gebruikt. Want heel simpel; zodra je al Windows 10 gebruikt kun je jouw computer of laptop op een veilige manier blijven gebruiken en hoef je niets te doen! Check hieronder heel eenvoudig welke versie van Windows je hebt. 

Wanneer je Windows 7 hebt is het nog van belang of dat je laptop en/of computer recent genoeg is om Windows 10 op te installeren. Hierbij helpen we je graag. Het is namelijk erg belangrijk om goed te weten of dat je laptop en/of computer Windows 10 aan kan. Neem hiervoor contact met ons op. Lees ook even verder voor onze speciale Windows 10 aanbieding!

TE GEKKE AANBIEDING!

Het voordeel van de overstap door ons uit te laten voeren, is dat we erg zorgvuldig met jouw apparatuur aan de slag gaan. Wij maken voor de overstap een back-up van jouw apparaat, zorgen dat alle drivers up-to-date zijn, en zetten Windows 10 op de juiste instellingen. Hierdoor kunt je zorgeloos de overstap naar Windows 10 maken! Maar een overstap bij G&A Computers biedt meer! Zo krijg je na de overstap een jaar lang gratis ESET Internet Security van ons cadeau! Je kunt dan extra genieten van extra veiligheid. Beschik je op dit moment al over een ESET-licentie maar stap je toch over van Windows 7 naar Windows 10? Niet getreurd, want ook jij als trouwe klant kunt gebruik maken van deze te gekke aanbieding. We geven je een extra jaar gratis voor 1 apparaat boven op je huidige licentie.
Wil je gebruik maken van deze knallende aanbieding? Wees er dan snel bij. We verwachten namelijk grote drukte.

Zo heb je niet alleen de veiligheidsmaatregelen van Microsoft maar ook die van ESET! Zo kun je nog jaren vooruit en genieten van optimale veiligheid. Kom dus langs bij ons in de winkel en laat je adviseren. Onze medewerkers kijken graag met je mee en helpen je. Zo gaan we samen voor een veilige werkomgeving! 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Onze medewerkers helpen je graag met de overstap van Windows 7 naar Windows 10.
Samen met jou kijken ze naar je apparaat en daarna geven ze je een passend advies.
Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat op dit moment de juiste oplossing is.